Кафедра образотворчого мистецтва і методики навчання ФММПП розпочинає серію науково-практичних колоквіумів «Історія світового костюму очима молоді»: «перша ластівка» від Марти Генесіран вже завтра

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання > Кафедра образотворчого мистецтва і методики навчання ФММПП розпочинає серію науково-практичних колоквіумів «Історія світового костюму очима молоді»: «перша ластівка» від Марти Генесіран вже завтра

Відзавтра кафедра образотворчого мистецтва і методики навчання факультету мистецтв, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі розпочинає серію науково-практичних колоквіумів «Історія світового костюму очима молоді».

«Першою ластівкою» стане колоквіум від викладачки кафедри, члена Національної спілки краєзнавців України Марти Генесіран під назвою «Історія костюму Стародавнього Єгипту». Початок об 10:00 в 316 аудиторії (І корпус, ІІІ поверх).

Як зазначають організатори, як цей так і наступні, наразі не анонсовані, заходи, є унікальною можливістю для студентів та всіх зацікавлених більше дізнатися про еволюцію одягу та його вплив на культуру різних епох.

Анонсується, що на учасників очікує цікава та детальна інформація про культуру, побут та ідеали стародавніх єгиптян, особливості їхнього одягу. Також у рамках колоквіуму будуть розглянуті чоловічий та жіночий ідеали, особливості костюмів та аксесуарів, а також секрети використання косметики у період Стародавнього Єгипту.

Відкривайте для себе цікавий світ Стародавнього Єгипту крізь призму його унікального одягу та аксесуарів. Гайда у світ історії та мистецтва!

Пресцентр кафедри образотворчого мистецтва і методики навчання

Недавні записи

Категорії