У першій декаді квітня викладачі кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти ФММПП провели ряд профорієнтаційних онлайн-зустрічей із випускниками коледжів

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти > У першій декаді квітня викладачі кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти ФММПП провели ряд профорієнтаційних онлайн-зустрічей із випускниками коледжів

У період з 2 по 11 квітня 2024 року, за ініціативи кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти факультету мистецтв, менеджменту педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі, під керівництвом кандидата педагогічних наук, доцентки кафедри педагогіки, теорії та методики початкової освіти Галини Черненко, відбулася низка профорієнтаційних онлайн-зустрічей із випускниками коледжів з Білої Церкви, Володимира, Коростишева та Богуслава.

Протягом двох тижнів, у приємній та продуктивній атмосфері, абітурієнти мали нагоду отримати вичерпну інформацію щодо умов вступу, специфіки спеціальностей, вимог до вступу на перший (бакалаврський) освітній рівень, а також довідатися вичерпні деталі про процедуру реєстрації та складання вступних іспитів.

2 квітня відбулася зустріч із майбутніми випускниками КЗ КОР «Білоцерківського гуманітарно-педагогічного фахового коледжу»; 9 квітня – Володимирського педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського; 10 квітня – Коростишівського педагогічного фахового коледжу імені І.Я. Франка, а 11 квітня – майбутніми випускниками КЗ КОР «Богуславського гуманітарного фахового коледжу імені І.С. Нечуя-Левицького».

Також 11 квітня відбулась онлайн зустріч  із випускниками бакалаврського рівня спеціальностей 013 Початкова освіта, 014 Середня освіта (Образотворче мистецтво), 014 Середня освіта (Музичне мистецтво), 053 Психологія, 073 Менеджмент факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі, під час якої студентів ознайомили з вимогами до вступу в магістратуру та процедурою реєстрації  та складання ЄВІ та ЄФВВ.

Ці зустрічі стали важливим етапом у підготовці абітурієнтів до вибору свого майбутнього університету та спеціальності. Подальша співпраця між університетом та підготовчими навчальними закладами допоможе молоді знайти оптимальний напрямок для свого навчання та кар’єрного зростання.

 

Пресцентр кафедри педагогіки, теорії і методики початкової освіти

Недавні записи

Категорії