Студенти кафедри менеджменту ФММПП поспілкувалися з практиками-роботодавцями Анатолієм Скорбачем та Сергієм Катериничем: спікери ділились секретами успіху та досвідом управління проєктами

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри менеджменту > Студенти кафедри менеджменту ФММПП поспілкувалися з практиками-роботодавцями Анатолієм Скорбачем та Сергієм Катериничем: спікери ділились секретами успіху та досвідом управління проєктами

23 квітня 2024 року у межах опанування дисципліни «Управління проєктами» та участі сковородинівців у міжнародному проєкті Junior Achievement USA, адаптованому до українського законодавства провідними вітчизняними компаніями фінансового сектору та схваленому Міністерством освіти і науки України, відбулась гостьова зустріч студентів кафедри менеджменту факультету мистецтва, менеджменту педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі з двома роботодавцями та досвідченими практиками – підприємцем Анатолієм Скорбачем та ІТ-проджект-менеджером SAP Ukraine Сергієм Катериничем. Захід проходив у онлайн-форматі на платформі «Zoom».

Як зазначають організатори, подія стала не просто черговим заходом під час навчального процесу, а й унікальною можливістю поєднати практичний досвід фахівців з проєктною діяльністю студентів, відкриваючи нові горизонти для розвитку їхніх професійних і загальних компетентностей.

У ході зустрічі засновник компанії з будівництва екологічних круглих будинків з дерева Анатолій Скорбач поділився з майбутніми менеджерами захопливою історією свого бізнесу: розкрив секрети успіху, розповів про те, як з’явилася революційна ідея будівництва круглих будинків, які труднощі довелося подолати, та про те, які інноваційні технології використовує його компанія.

Своєю чергою експерт з системного аналізу в SAP Ukraine Сергій Катеринич розкрив студентам роль інвесторів у підтримці соціального підприємництва та презентував інкубаційну програму Social Impact Award Ukraine. Також наголосив на важливості освіти та ділових навичок в успішності соціальних підприємців, поділився знаннями та досвідом з управління проєктами, надихаючи студентів на нові звершення.

Надалі доцентка кафедри менеджменту факультету мистецтв менеджменту педагогіки і психології Тетяна Кузнєцова, як викладач і тренер команди «RenewalLeaders (Лідери Відродження)», заохотила студентів застосовувати отримані знання на практиці, активно працювати над своїми проєктами та не боятися реалізовувати свої бізнес-ідеї.

На завершення зустрічі разом зі студентами Тетяна Вікторівна від імені всієї кафедри менеджменту подякувала Анатолію Скорбачу та Сергію Катериничу за їхній час та цінний внесок у сучасний розвиток молоді.

Практичний досвід гостей став потужним каталізатором розвитку проєктної діяльності студентів та збагатив їхні знання, відкривши нові перспективи для реалізації творчих ініціатив. Зустріч справила незабутнє враження на студентів. Вони отримали унікальний досвід спілкування з успішними практиками, що допомогло їм поглянути на управління проєктами та ведення бізнесу під іншим кутом. Ці знання стануть потужним фундаментом для їхнього професійного зростання та майбутньої кар’єри.

 

Пресцентр кафедри менеджменту

Недавні записи

Категорії