ХІ Міжнародний полікультурний онлайн фестиваль-конкурс «Переяславський дивограй»: коли відбудеться у 2024 році та як стати учасником

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Анонси факультету > ХІ Міжнародний полікультурний онлайн фестиваль-конкурс «Переяславський дивограй»: коли відбудеться у 2024 році та як стати учасником

З 15 по 16 травня 2024 року за співініціативи факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі у онлайн-форматі відбудеться ХІ Міжнародний полікультурний фестиваль-конкурс «Переяславський дивограй».

Головною метою події традиційно є популяризація музичного, хореографічного та образотворчого мистецтва в молодіжному середовищі; естетичне залучення творчої молоді до світових та національних цінностей; виявлення талановитих студентів, здатних проводити концертно-виконавську, музичнопросвітницьку та художньо-творчу діяльність на високому професійному рівні. 

Серед вікових категорій учасників: I  – від 6 до 15 років; – від 16 до 17 років; IІІ – студенти закладів передвищої освіти; IV – студенти закладів вищої освіти.

Професійні категорії: А – учні та студенти професійних музичних, хореографічних та художніх навчальних закладів; А1 – учні ЗЗСО та студенти педагогічних навчальних закладів; А2 – викладачі мистецьких шкіл.

Серед номінацій  онлайн фестивалю-конкурсу у 2024 році:

  • Народний спів (соло, дует).
  • Академічний вокал (соло, дует).
  • Естрадний вокал (соло, дует).
  • Вокальний ансамбль.
  • Хорове виконавство (диригування).
  • Інструментальне виконавство (соло).
  • Інструментальні ансамблі (дозволяється участь одного викладача і одного концертмейстера).
  • Інструментальний дует (без участі викладача).
  • Хореографічне виконавство (за видами).
  • Декоративно-прикладне та образотворче мистецтва.

Для участі в конкурсі необхідно до 13  травня 2024 року надіслати на електронну адресу:  artkonkurs@ukr.net (у назві файлу вказати своє прізвище)  наступне:

  • заявку встановленого зразка, фото учасника та посилання на відеозапис з відкритим доступом для членів журі  (Googlе Диск, You Tube);
  • заявку встановленого зразка, фото учасника та його робіт (для учасників номінації «Декоративно-прикладне та образотворче мистецтва» на електронну адресу mrtstrlts@gmail.com.

Організаційний внесок становить 100 грн й має бути перерахований до 14 травня 2024 р. за наступними реквізитами університету.

Отримувач
Університет Григорія Сковороди в Переяславі
Р/р UA 978201720313211002201003726
Банк ДКСУ м. Київ
ЄДРПОУ 04543387
МФО 820172

Зазначимо, що діти-сироти, діти військових, батьки яких загинули під час війни,  беруть участь у конкурсі безкоштовно. Діти з інвалідністю, діти з багатодітних родин, ВПО отримують знижку – 50%. У квитанції обов’язково потрібно вказати: П.І.Б., орг. внесок за участь у фестивалі-конкурсі Переяславський дивограй – 2024.

Більше деталей знайдете у Положенні конкурсу, а за додатковою інформацією звертайтеся, будь ласка, до контактних осіб оргкомітету: +(093) 168-57-34 (Світлана Чорнобай); +(066) 966–50–57 (Мотузок Роман Миколайович).

 

Пресцентр факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології

Категорії