Студентка Вікторія Лагутіна отримала сертифікат учасника Всеукраїнського конкурсу есе «Україна в системі міжнародної освіти»

Факультет мистецтва, менеджменту, педагогіки і психології > > Новини кафедри менеджменту > Студентка Вікторія Лагутіна отримала сертифікат учасника Всеукраїнського конкурсу есе «Україна в системі міжнародної освіти»

Студентка 2 курсу спеціальності «Менеджмент» факультету мистецтва, менеджменту, педагогіки та психології Університету Григорія Сковороди в Переяславі Вікторія Лагутіна, отримала сертифікат учасника Всеукраїнського конкурсу есе «Україна в системі міжнародної освіти», який було проведено кафедрою міжнародної економіки, Національного університету харчових технологій.

Повідомляється, що в межах  онлайн-заходу зібралися викладачі, школярі та студенти-автори найкращих есе з різних регіонів України, зокрема Київщини, Львівщини, Донеччини, Херсонщини, Хмельниччини, Харківщини та Чернігівщини. Їх роботи було обрано серед двісті п’яти учасників.

Під час конкурсу слухали та обговорювали цікаві доповіді про освітню дипломатію, освіту в часи війни, а також особливості американської, європейської, азіатської систем освіти, сучасні проблеми та тенденції в освіті, діяльність міжнародних організацій щодо підвищення якості освіти тощо.

«У нашій країні ми маємо дуже творчу та активну молодь, якій вирішувати проблеми, пов’язані не тільки з освітою, але й розвитком економіки нашої країни в майбутньому, тому вітаємо Вікторію і бажаємо не зупинятись на подальшому науковому успіху у навчанні», – розповідають на кафедрі менеджменту.

Нагадаємо, що кафедра менеджменту анонсувала І Всеукраїнську науково-практичної конференції «Менеджмент персоналу в умовах євроінтеграції та діджиталізації: стратегічні виклики і перспективи».

 

Пресцентр кафедри менеджменту

Недавні записи

Категорії